Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Top 3 favoriete tools van dit moment

Voor mijn werk maak ik gebruik van meerdere online tools die mijn werk een stuk gemakkelijker maken. Denk aan WeTransfer voor het versturen van grotere bestanden. Bitly voor het verkorten van URL’s. QRcode Monkey voor het maken van QR-codes. En zo kan ik nog even doorgaan. De tools waar ik het meeste mee werk, heb ik op een rij gezet.

Voor mijn werk maak ik gebruik van meerdere online tools die mijn werk een stuk gemakkelijker maken. Denk aan WeTransfer voor het versturen van grotere bestanden. Bitly voor het verkorten van URL’s. QRcode Monkey voor het maken van QR-codes. En zo kan ik nog even doorgaan. De tools waar ik het meeste mee werk, heb ik op een rij gezet.

  1. 1. Canva.com
   Mijn onbetwiste favoriet van dit moment. Ik heb een pro abonnement. Dat hoeft niet persé om deze tool goed te kunnen gebruiken. Ik gebruik Canva bijna dagelijks. Niet alleen werk gerelateerd, maar juist ook privé. Uitnodigingen, kaarten, cadeaubonnen…..alles maak ik met Canva.
   2. Tomsplanner.nl
   Omdat ik voor verschillende opdrachtgevers werk, wil ik mijn werk graag overzichtelijk houden. Naast een fysieke planner en mijn digitale agenda waar alle afspraken in staan, maak ik een overzicht per project in Tom’s planner. Je kunt hier een gratis account aanmaken en het werkt super simpel en overzichtelijk. Je ziet de tijdlijn in één overzicht en kunt gemakkelijk knippen, plakken, verschuiven en veranderen. De eenvoud spreekt me hierin aan.
   3. ChatGPT
   Wat een fantastische tool is dit. Voor inspiratie of om je schrijfproces op gang te brengen, is dit ideaal. De meningen onder tekstschrijvers over ChatGPT zijn verdeeld. Ik zit in ‘team enthousiast’ en zie meer voor- dan nadelen. AI (Artificial Intelligence) zal steeds verder verfijnd worden. En daar kunnen we allemaal gebruik van maken.

Wat zijn jouw favoriete tools van dit moment? Heb je tips voor me? Ik hoor ze graag. Mail naar info@juffrouwrood.nl of bel/whatsapp naar 06 – 34 62 52 90.

Vorige blog
Werk jij al met ChatGPT?
Volgende blog
It´s a wrap: Houten On Stage 2023
Menu