Wie is Juffrouw Rood

Sssstt niet doorvertellen, maar Juffrouw Rood is eigenlijk Claudia Verbree.

Dat ben ik dus. Mijn lievelingskleur is rood. En ik ben tekstschrijver van beroep. Met een knipoog en een beetje humor ben ik op deze naam gekomen voor mijn bedrijf. Ik help jou de rode draad in je verhaal op te pakken en deze door te vertalen in al je communicatiemiddelen. Of het nu een artikel, persbericht, blog, nieuwsbrief of andere tekst is.

Mijn verhaal start in Houten. De plaats waar ik op dit moment met veel plezier woon. Ik heb de opleiding Journalistiek & Communicatie gevolgd en ben daarna aan het schrijven geslagen. Commerciële teksten voor bedrijven, maar ook artikelen als journalist. Ik ben een ervaren en gepassioneerd schrijver. Mijn kracht zit onder andere in het inlevingsvermogen in de lezer. Wat wil je dat de lezer doet met de informatie? Daar schrijf ik naartoe. Lekker to-the-point en zonder opsmuk.

Wat anderen zeggen

Bedankt Claudia, dat je mijn website weer hebt gemoderniseerd. Even net wat mooier!
Annelies Benard-Bos
Annelies Benard-Bos
2022-07-18
Tot dat ik "Juffrouw Rood", alias Claudia, ontmoet heb, dacht ik dat een zakelijk interview heel stijf en vermoeiend zou zijn. Maar niets is minder waar! In heel ontspannen en vriendschappelijke sfeer hebben Bianca en ik over onze passie voor bakken, gezondheid, mensen en over ons bedrijf "Pure & Easy Bakery" mogen vertellen. Het voelde als een gesprek onder vriendinnen. En het resultaat heeft een mega glimlach op onze gezichten getoverd. Claudia heeft het precies zo geschreven alsof wij zelf recht vanuit ons hart vertellen. Wij zijn heel blij, trots en dankbaar over ons verhaal op Houtensnieuws.nl.
Jana Verberg
Jana Verberg
2021-06-01
Claudia schrijft zoals ze is: bevlogen en enthousiast. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze met volle kracht ertegen aan. Ze is in staat om van iets saais iets pakkends te maken. Ik zou haar zeker aanraden!
jolanthe van den Berg
jolanthe van den Berg
2021-03-05
Het is knap hoe Claudia zich met weinig informatie goed kan inleven in de klant en daarmee het eindresultaat, bruikbare teksten, vorm kan geven. Prettig in communicatie en snelheid. Aanrader!
Wouter Ris
Wouter Ris
2021-03-05
Menu