Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Terugblik en…..een sprankelend 2023!

2022 was een bijzonder jaar. Al vrij snel voelde ik dat er een ‘nieuw tijdperk’ ging aanbreken. Zo heb ik dat letterlijk in maart al in mijn journal verwoord. Wat wist ik nog niet precies. Het heeft nog maanden geduurd voordat me duidelijk werd wat het inhield. Je zou kunnen zeggen dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk thema is geweest.

En niet alleen persoonlijk, ook zakelijk gezien was 2022 een mooi jaar. Ik startte in september al projectleider van Houten On Stage. Op 21 maart 2023 vind het beroepenfeest plaats voor de Houtense vmbo’ers. Gevolgd door de doe dag op 6 april. Hoe gaaf is het dat ik mijn ervaring met events en projectmanagement kan combineren met het verbinden van lokale ondernemers aan leerlingen en scholen.

Leefstijl en gezondheid

Nieuwe samenwerkingen kwamen tot stand, zoals met Goys Genieten. Schrijven over leefstijl en gezondheid vind ik zo fijn om te doen. De inspiratie die je krijgt van mensen, motiveren me om mijn eigen gewoontes onder de loep te nemen en te finetunen. Dat geldt ook voor Healthy Houten. Daar heb ik mooie verhalen voor mogen schrijven over uiteenlopende onderwerpen, zoals stress- en prestatiedruk onder jongeren. En het project Welkome Wijk, waarin aandacht is voor mensen met een psychische kwetsbaarheid in de wijk.

Aandacht voor elkaar staat ook centraal in het project Lief & Leedstraten in Houten. Het omkijken naar elkaar. Noaberschop zoals we dat in Twente zo mooi zeggen. Dit project is een samenwerking tussen Woonin (voorheen Viveste), gemeente Houten en ‘van Houten&Co’. In iedere straat zijn één of meerdere ‘gangmakers’ die ik ga interviewen.

Lokaal verbinden

Ik kijk uit naar wat er komen gaat dit jaar. Het verbinden van mensen blijft centraal staan. Samen staan we tenslotte sterker. En dit wordt een jaar met nog meer teksten waar de positieve energie vanaf spat.

Wil jij je business een boost geven met communicatie waar je klanten van ‘AAN’ gaan? Plan meteen een kennismaking in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Liefs, Claudia

Vorige blog
De kracht van journalen
Volgende blog
Naoberschap, weet jij wat het is?
Menu