Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Merkwaarden als kapstok

2022 is nog vers. Net als de goede voornemens. Veel ondernemers die ik spreek, hebben het voornemen om dit jaar te werken aan meer zichtbaarheid. Ze zijn vol aan de slag met hun website en socials…….maar ho even! Doe eens een stap terug. Want beste ondernemer, wat zijn nu eigenlijk je merkwaarden?

Merkwaarden zijn jouw onderscheidend vermogen. Waarom zijn merkwaarden zo belangrijk? Het is de reden waarom klanten bij jou komen in plaats van bij de concurrent. Als je je merkwaarden helder hebt, is dit de kapstok voor je communicatie. Adinda Keizer schreef er dit gastblog over.

Samen met Adinda heb ik mijn merkwaarden op een rij gezet.

Bekwaamheid

Na mijn opleidingen journalistiek, communicatie en marketing heb ik gewerkt als communicatieadviseur en marketing projectmanager voor diverse internationale organisaties. Daardoor heb ik veel kennis kunnen opdoen van alle facetten binnen mijn vakgebied.

Klantgerichtheid

Hoe kunnen we jou en je bedrijf laten groeien? Hoe bereik je jouw ideale klant? Dat staat centraal in onze samenwerking.

Openheid

What you see is what you get. Als ik ergens anders over denk dan jij, zeg ik dat. Open en eerlijk samenwerken is mijn mantra.

Samenwerking

Niets is mooier dan elkaar versterken. Als mens, maar ook als ondernemer. Ik breng je graag in contact met mijn netwerk en ik breng je op ideeën voor een samenwerking waar je wellicht zelf nog niet aan gedacht hebt.

Verantwoordelijkheid

Je kunt erop rekenen dat de afspraken die we maken, nagekomen worden. En met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd.

In mijn communicatie komen deze vijf merkwaarden terug. Je leest ze als het ware tussen te regels door. Daarmee versterk ik mijn merk.

Wat zijn jouw merkwaarden? Of wil je hier een keer over sparren? Altijd welkom. Bel 06 – 34 62 52 90 of mail naar info@juffrouwrood.nl voor het maken van een (online) afspraak. Ik kijk ernaar uit!

Warme groet,

Claudia

Vorige blog
5 onmisbare tips voor een goede profielfoto
Volgende blog
Een gezonde samenwerking
Menu