Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Een gezonde samenwerking

Gezondheid is één van mijn favoriete onderwerpen om over te schrijven. Er is zoveel over te vertellen. Het leukste vind ik dat iedereen er op een eigen manier invulling aan geeft. En hoe ze dat doen, dat leg ik vast in een verhaal. Om vervolgens anderen mee te inspireren.

 

In opdracht van Healthy Houten schrijf ik een aantal artikelen over de thema’s benoemd in het leefstijlakkoord. Verhalen van mensen uit de gemeente Houten die anderen op een positieve manier aan het denken zetten. Zoals Cedric die een uniek inkijkje geeft in de wereld van games en gamen. Of de 78-jarige meneer Rios die iedere dag, weer of geen weer, erop uit trekt naar Nieuw-Wulven om fit te blijven. Of loco-kinderburgemeester Renske die zich inzet voor meer speelruimte, ook voor minder valide kinderen. Nieuwsgierig naar deze en meer verhalen? Een aantal lees je hier.

Minder stress en beter slapen

Afgelopen jaar heb ik stappen gezet in bewuste keuzes maken over mijn gezondheid. Zo kwam Marijke Gast van Gast Coaching & Training op mijn pad. Marijke is stress- en slaapcoach. Een bijzondere samenwerking, want ik heb niet alleen teksten geschreven, maar ik heb tegelijkertijd haar stressreductietraject gevolgd. Met behulp van de wetenschappelijke technologie van HearthMath heb ik technieken geleerd die je stress direct doen verlagen. Marijke traint onder andere de politie. Als agent is het essentieel dat je in slechts een paar minuten je stresslevel naar beneden brengt. Bijvoorbeeld als je na een arrestatie in de auto stapt en deelneemt aan het verkeer. Je leest er meer over op https://gastcoaching.nl/

Gezonde plannen

In 2022 blijf ik je inspireren met verhalen van mensen uit Houten. Mensen zoals jij en ik. Hoe pakken zij het aan als het gaat over hun gezondheid? Of dit nu over voeding, beweging, zingeving of geluk gaat. Een gezonde keuze begint bij jezelf.

https://www.healthyhouten.nl/

https://www.healthyhouten.nl/partners-healthy-houten

Vorige blog
Merkwaarden als kapstok
Volgende blog
Contentstrategie stap voor stap
Menu