Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Workshop Storytelling – de rode draad in jouw verhaal

Ik ben enthousiast! Deze zomer start ik met het geven van een workshop storytelling. Speciaal voor jou als ondernemer. Na afloop van deze workshop kun jij jouw verhaal op een hele nieuwe manier overdragen op klanten. Zo laat je jouw verhaal optimaal werken voor jezelf, je organisatie, product of dienst.

De workshop duurt één dag. We gaan aan de slag in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers.  Eind van de dag staat jouw verhaal als ondernemer op papier. Deze kun je inzetten als tekst op je website, LinkedIn pagina, andere socials, nieuwsbrief of brochure.

Je leert waarom storytelling onmisbaar is in je bedrijf, welke emoties en waarden bij jou passen en uit welke bouwstenen een goed verhaal is opgebouwd. Je krijgt tips en feedback bij het schrijven.

De data voor de workshops zal ik snel bekend maken. Heb je interesse om deel te nemen? Meld je alvast aan via info@juffrouwrood.nl.

Vorige blog
Vandaag is…
Volgende blog
Netwerken lastig? Welnee!
Menu