Claudia Verbree | Juffrouw Rood

Insta inspiratie

Ik betrap mezelf er regelmatig op…..doelloos scrollen door Instagram. Heerlijk! Ik doe er inspiratie op en krijg positieve vibes ervan. Nu heb ik een aantal favorieten voor jullie op een rij gezet.

@Mignonnus
Mignon Nusteling is kunstenaar. Ze wil kunst overbrengen op het grote publiek en doet dat op een unieke en verrassende manier. Samen met Marco Dreijer maakt ze de podcast @alleeerstedingen. Hilarisch en leerzaam om te luisteren. Wat deed jij afgelopen week voor de eerste keer?

@Sjamadriaan
Wetenschapsjournalist die een kritische blik werpt op onder andere gezondheidsclaims die fabrikanten stellen. Interessant om eens met een andere bril op naar marketing te kijken.

@wietekevandiggele
Ondernemerscoach die je energie geeft. Wiet spat van het scherm af met leuke filmpjes. Ze geeft haar eerlijke en ongezouten mening over allerlei onderwerpen.

@Debbyvdzande
Debb’s Kökk’n oalerwets kokk’n. Debby uit Oldenzaal is een heerlijk positief en ondernemend mens die iedere dag samen met je kookt. Haar recepten heeft ze gebundeld in een kookboek.

@bijvivopdebank
Geen platte foto’s, maar echte interviews. Een nieuwe manier van daten. Viv is een spontaan mens die singles op haar bank op straat laat plaatsnemen en vragen beantwoorden die ze uit de ballenbak halen. Een vernieuwend concept.

@charlotteslaw
Charlotte is marketingjurist en geeft juridisch advies aan ondernemers. Aan de hand van concrete voorbeelden laat ze zien hoe het in de praktijk werkt.

@marktplaatsgekkies.nl
Conversaties van mensen met elkaar op marktplaats. Te hilarisch.

@ik_dichterbij
Susette is stadsdichter en schrijft de meest mooie korte gedichten die je raken.

Wat zijn jouw favorieten? Welke accounts vind je dat ik zou moeten volgen? DM me op @juffrouw_rood

Vorige blog
Juffrouw Roadtrip door Europa
Volgende blog
Mijn eerste podcast is live!
Menu